Det er så trivelig å rusle innover i marka, så i dag kjørte vi oppå Hulluflata og gikk oppover mot Rødåsen i elleve tida. Kaldt i skyggen, sju grader, men skyfritt og sola stekte!

Jeg var ganske så vinterkledt, og det ble fort altfor varmt. Oppi Rødåsen har eieren ryddet det nedraste skuret og der måtte den fora jakka mi nedi sekken. Å så deilig å kunne bære sekk igjen, mye lettere å holde styr på utstyret og kunne få  med seg den en trenger for dagen!

Oppi øvre Rødåsen satt vi en lang time og koste oss i solsteken. En ung barnefamilie kom til, de var unge og spreke og hadde gått Årlia-runden. Borga gikk bort  til de og fikk smake på de gode ostebollene de hadde med.

 

Etterhvert ruslet vi videre innover mot Årlia. Gikk utrolig tregt, jeg har økt i vekt, dialysen har vel ikke nok effekt. Vi snudde opp mot Hovslettet i krysset. Oppå bakken gikk vi uti ei glenne i skogen. Strødde ut fjellduken og danderte oss og maten oppå der.

Vi bare var her lenge, innså nå at det ble ikke lange turen idag. Får nyte det vi har fått så langt.

Ettter lunsjen tusla vi videre inn til Hovslettet, ble her en stund og oppsummerte dagen. Hadde bragt med mye mat idag, ville nok greid runden ned om Ulvåsen og oppigjen via Rømmesmyra greit før det ble for mye kveld. Var glade og fornøyde der vi satt i solsteken med dagen litt på hell.

Sånn i fem-tida kom vi tilbake til Rødåsen, øvre, igjen. Spiste opp matpakke. Kom etterhvert i skyggen, da var det godt med ullgenseren som ventet i sekken. Det var ikke mer enn 10 grader i skyggen nå, selv om sola skinte så varmt, ble det hustre i skyggen!

Nede ved bilen igjen i seks tida. Vi får til turer igjen, det er så vidt det siger med meg, men det gir en ubegripelig glede å være ute!

ForrigeOppi Hovsslettet en tur
Neste artikkelKosetur til Årlia