Startet ved Ulvåshytta i 12 tida. Hadde ingen planer idag, bare finvær idag, sjelden vare, godt å være ute. Men det var kaldt, knapt fem grader, ble iskaldt i skyggen oppover til Rognlia. Det ble nok trimtur idag, vi måtte gå på for å holde litt på varmen.

Oppå kanten ved Rømmesmyra kom vi endelig inni sola og gikk oppå vår gode rasteplass ved furua. Deilig med lunsj her nå, vi hadde brukt to timer hit, litt mye det kanskje.

Ruslet videre over Rømmesmyra opp til stikrysset til Raudhåmmåren. Spekulerte lenge, hva gjør vi nå, alt var bra, sola stekte og vinden var helt stille. Hadde sikkert vært fint å fotografere utover myrene, det ble til at vi gikk ned til Rødåsen øvre.

Der satt en gjeng med ivrige turgåere, så vi fant oss hvile på fjellduken borti skogen istedet. Kjente at jeg var fryktelig sliten, muligens for mye tempo idag, fikk ha en lang nok pause her da. 

Godt og varmt i solsteken her, godt å hvile, litt mat og en dupp. Sånn i fire tida ruslet vi oppover igjen til Rømmesmyra. Hadde hatt på meg varmjakka igjen, men den måtte av igjen ved bekken, det var riktig sommervarmt oppover bakkene!

Det gikk jo radig som vanlig utover plankene, det er lagt  ferdig helt fra bekken opp til Raudhåmmårkrysset og over Rømmesmyra. Nå møtte vi kveldstrimmerne fra Ulvåshyttam det ble ganske folksomt etterhvert!

Vi gikk ned til bjørkestammen vår nederst i Rogmlia og som vanlig koste oss med resten av matpakka vår der. Godt og varmt i sola, men vi kjente godt kveldskalden kom snikendne inn. 

Sånn i halv sju tida var vi tilbake til Ulvåshytta, så slitne begge to. Tror det gjorde godt, følte meg så godt oppfrisket etter denne dagen. Og nå er høstfargene så magiske i kveldssola!

ForrigeFra Knutsslettet til Årlia en tur
Neste artikkelHøstfarger i Evjensslettet