Startet tolv idag også. Veldig dårlig humør, sover ikke om natta pga dialysen. Men vi kom oss nå ut. Værmelding bydde på silregn etter tre, så det var lite vits i å planlegge noe langt idag. Ved Ulvåshytta måtte vi stoppe å se på årets første snø: 

Fortsatte videre utover Torvmyra etter lysløypa. Trivelig å tusle bortover her, flatt og fint. Været bedret seg betydelig, nå var det hele 4 grader og enkelte solstreif! 

Vi gikk fram til krysset ned mot Joplassen, altså Buvikløypa, der vendte vi nordover og gikk lysløypa videre. I ei lita kneik, midt i løypa satte vi oss ned med lunsjen vår. Det er en sånn mosetue, stor og fin, som er så fin å sitte på her.

Ved Sommerhølet var alt ved det gamle, samme bunnløse gjøssmyra.

Ikke langt igjen til Østhusen, tenkte oss en tepause i bjørkelunden der. Her er vi ved grinda:

Men grinda var låst igjen, og det var endel kalver ute på beitet. Så da ble det ingen pause ute på utsikten inni bjørkene.

Etterhvert tuslet vi i retning Sommerhølet igjen. Da kom regnet. Vi satte oss på en trestamme for å hygge oss med en tekopp, så kom det, først forsiktige små regn, så dusja de godt! Sukk, idag også!

Hastet inn brødskivene og begynte på heimtur. Ble en bløt seanse for Borga. Vi gikk til venstre og bare lysløypa tilbake. Var ved Ulvåshytta igjen i 4-tida, regnet godt  fremdeles. Bare å komme seg inni bilen og under tak.

Joda, det hjelper på med tur i marka. Er nok dette som gjør at jeg kanskje kan stå ut løpet.

 

ForrigeTur i regnet til Rømmesmyra
Neste artikkelVide utsikter fra Rauhåmmåren