Vanskelig, men likevel lett å komme seg ut idag. Skuffelsen og hodepina fra igår satt hardt i om morgenen, det som skulle bli en lettelsens operasjon, ble avlyst.

Startet fra Olavbu i 11-tida. Yr meldte solglimt, de fikk vi aldri se. Det var stille og et par minus, gråvær. Vi tuslet forbi Ulvåshytta innover lysløypa. Variert utvalg av trimmere idag, ikke så mange, men ei til fots opp fra Buvikløypa, og ei i full fres på ski med to trekkhunder.

Vi gikk en times tid og satte oss oppå brattbakken på blåbærtua vår. Kjente at været mildnet betraktelig, nå måtte det være null! Etter en styrkende tekopp, ruslet vi videre oppå Torvmyra. Prøvde noen bilder men ingen sol bare gråvær.

Fortsatte videre bort til der Østhusveien går ned, sørover. Prøvde å finne en tørrflekk her under granene, men det ble i gråeste laget.

Så vi snudde tilbake og gikk oppå Østhusveien i nord, ved Sommerhølet. Der satte vi oss på stien, som var ganske snøfri og hadde en sen og lengre lunsj. Nå var det varmegrader! Kjente at snøen var bløt, det var ingen kalde her inne i skogen!

Etterhvert seg jo mørket på, så da tuslet vi i retning Ulvåshytta igjen. En ivrig skiløper suste forbi oss to ganger på veien tilbake!

Den ivrige skiløperen kom fresende utav mørket da vi kom tilbake til Olavsbu, tredje runden altså. Lysene tennes ikke før fire i lysløypa, så det blir  en time i mørket nå for tida.

Veldig fornøyd og glad i kroppen var vi i bilen igjen i halv fire tida, helt topp!

ForrigeTredje advent i marka
Neste artikkelLykkestund ved Rødåsen