Idag måtte vi på tur, sliter med psyken for tida. I tillegg kom snøen tilbake og ødela det fine vårføret. Og om om ikke det var nok var det flere varmegrader idag, bløt snø!

Men vi kom oss no ivei fra Ulvåshytta litt før elleve. Vindstillt! Jeg fryktet at veien oppover var isete og glatt, men neida, perfekt veivedlikehold og nesten bar vei.

Å gå markaløypa var ikke å tenke på idag. Ikke preppa på et par dager, tung, våt snø bortover.

Så da var det bare å tusle ivei bortover lysløypa utover Torvmyra. Den var preppa igår, men nå var det oppløst og bløtt, ble tungt idag!

Se bildet over, flere steder var det rett og slett bart! Undre på om det går an å få til god skiløype under slike forhold. Men vi hadde selskap av to trimmere på ski idag, de syns vel det var greit med barflekkene.

Vi måtte ha oss en hvil, med tekopp og brødskive.

Borga var tydeligvis veldig sliten, da jeg bretta ut fjellduken kom hun å la seg langflat ved siden av meg!

  

Vi fantaserte vel om å gå hele runden idag, men ved Sommerhølet fant vi ut vi hadde fått nok tur og anstrengelser idag. Så da gikk vi tilbake til rasteplassen vår ved Østhusstien og ble der en god stund med resten av matpakka vår.

Hjemturen ble dryg, men ganske fantastisk! Vi så aldri noe til sola idag, men litt etter solnedgang klarnet det opp og vi fikk en helt fantastisk himmel i brann!

Så det ble bra lys for oss tilbake til Ulvåshytta, snøen ble helt rød av himmelen!!

Kom tilbake til bilen litt etter halv fire.  Som det øverste bildet viser ble det ganske mørkt, men hvilken himmel!

Turen idag hadde det meste, untatt sola. Ble bra igjen i hodet, vet resepten nå, det er bare å ha seg uti skogen, så faller alt på plass!

ForrigePå glattisen utover Rømmesmyra
Neste artikkelKosetur til Sommerhølet