Idag måtte vi ut uansett, skal ha operasjon om mandagen.  Startet fra Ulvåshytta ved 11 tida, dagens værvarsel fristet ikke til noe lengre tur.

En minusgrad og stille, det var ikke helt slikt finvær vi ventet, det var jo meldt kuling i kastene! Markaløypa er ikke preppa, så da var det bare å tusle utover lysløypa. Skulle teste jervehiet som Borga har fått!

Lysløypa var nylig preppa, ble bra med folk idag. Litt tungt for oss til fots, men kjempebra silkeføre!

Vi gikk nå bortover og oppå høgda øst av Ulvåsmyra. Her oppå var det tynt snødekke, såvidt de hadde fått til løype. Berget var nesten i dagen.

Gikk frampå litt med utsyn over Damdalsmyra. Nå skinte sola som snarest også! Den lå lavt over Hovshaugen, idet vi laget oss reir for tepausen, kom det sannelig noen skyer og dekket den!

Nå Borga! Jervehi! Litt motvillig, men slo seg til ro da vel var kommet inni der, ser bra ut dette:

Ettter tepausen tuslet vi videre med selskap av ivrige skiløpere. Hele storsvingen og så ned i søkket ved Sommerhølet.

Nå kom været. Det begynte å snø kraftig og vinden tok seg opp. Fant vel ut vi hadde fått nok tur, så vi snudde oppå kanten ved Stormyra. Fantaserte om å gå runden idag også, men vi skyldte på været.

Hjemturen ble tiltagende gråmørk. Men til vår store glede, det er blitt lengre dager, da vi kom borttil Ulvåshytta i fire-tida, var det fremdeles godt og vel lyst! Så det blir lengre turer nå ja, håper de får preppa Markaløypa snart.

Bilen var dekt av knallhard isglasur. En av trimmerne nevnte at det regnet nedi byen. Har vel svingt rundt null idag, men nå var det minusgrader her.

En ny suksess-tur. Livet er levelig igjen!

 

 

ForrigeKramsnø tur utover Torvmyra
Neste artikkelSnøstorm i marka