Mistet gleden over ut på tur. Ble sittende. Men idag fattet jeg nytt mot, søndag, godvær, lengre dager og mye folk i marka det var håpet.

Kom oss i vei i rett tid, ved halv elleve ved Ulvåshytta idag. Markaløypa var dagens mål og kos. Men med 4 varmegrader, så spørs det da!

Det var preppa i går, men med regnet i går/natt, var traseen oppbløtt, det ble en dryg tur oppover Rognlien i kramsnøen. Men Borga koste seg, spratt fram og tilbake!

Det var såpass bløt snø og noen steder nesten bart, så jeg lurte på om det kom folk idag.

Jo det kom folk ja, det var vi som var tidlig ute. Denne søndagen ble en folksom utfartsdag, folk koste seg bortover løypa.

Vi tok som vanlig en tepause ved stubben, da kom det mange i bra stil og fart oppover. Ble bare en kort pause, jeg ville oppå Torvmyra idag.

Joda, det gikk greit, følte meg god i formen idag, så det gikk da etter radig i kramsnøen oppover.

Oppe ved stikrysset gikk det spor utover mot Raudhåmmåren, det var nok en del nedpå utsiktspunktet idag.

Vi gikk inni skogen like ved. Følte godt at jeg hadde nok inne til å gå nedi Rødåsen, men dette fikk være bra idag.

Her tømte vi sekken og laget ut Jervehiet til voffen. Borga ville ikke nedi som vanlig. Men etter en vennlig overtalelse bikket hun seg inni og snart sovnet hun dypt. Veldig tydelig at det var godt å være inni  der.

Der og da ble dagen et eneste kos. Sola skinte, flere plussgrader, mye folk, ja det var påskestemning!

Fikk tilbake turlysten i rikt monn, så vi satt nå der og kost oss lenge og vel, sola sto da høyt på himmelen, lengre dager nå!

Tuslet nedover igjen i to-tida, da kom til bjørkestubben igjen for en tekopp, kjente jeg at jeg var virkelig sliten idag også. Men klokka var tre og det var sol ennå, så fantastisk med lange nok dager, dette blir herlig!

Nede ved Ulvåshytta var serveringen over for idag, bra besøkt å se til.

Vi hadde fått turen vår, er igang igjen. Livet er herlig igjen!

ForrigeLuftetur til Rognlien
Neste artikkelLunsj oppi Rødåsen!