Ble liggende å slumre litt for lenge idag også. Men halv tolv var vi nå på plass ved Ulvåshytta. Kjell kom tuslende og hilste, det var kjekt!

Markaløypa var helt perfekt oppkjørt med preppe maskina. Vi var likevel en av de første, men snart kom det flere ivrige skiløpere. Prøvde å dra på litt tempo, komme oss oppå myrene mens sola sto på det høyeste.

Oppe ved stubben vår, hadde ikke sola kommet ennå, så vi bare fortsatte. Selv om det gikk tregt, så gikk det ganske greit likevel idag.

Endelig kom vi oppå Rømmesmyra og oppi sola! Så fint!

Nå kom det stadig flere raske trimmere susende forbi. Jo det var en fin dag idag!

Oppå høgst punktet ved krysset, funderte jeg lenge på å gå ned til Rødåsen. Hmm, men kanskje ikke idag likevel, vi var litt for sent ute, ville nok greid det idag ja.

Så vi satte oss godt til rett under ei diger furu og dro fram maten vår. Koste oss lenge der!

Det ville seg ikke helt der vi satt. Det var godt og varmt, flere varmegrader. Og snøen smelta oppi furua og raste ned over oss!

Borga spratt bort og utpå løypa igjen. Jeg var så godt igang i den deilige solsteken, dro over meg hetta, gikk da greit det.

Etter lunsjen gikk vi ned til bekken oppom Rødåsen. Er bare et langt kvarter herfra ned til trimkassen i Øvre Rødåsen.

Snudde her da, det la seg noe kraftige, mørke skyer over sola, bare det nå ikke ble regn!

Så smått tusla vi ned i Ulvåsen. Var ikke så slitne idag, gikk lettere idag. Men tok en hvil ved stubben vår, det gjorde så godt med den siste brødskiva og varm te nå!

Tilbake til Ulvåshytta litt etter fire. ble nok litt for tidlige idag, sola var blank og klar ennå. Hadde blitt kaldere, på minussida såvidt og skyene hadde gått vekk.

Vi hadde fått turen vår, glade og lykkelige nå, riktig god tur idag. Herlig å være ute i skogen!

 

ForrigeGråværstur til Rødåsen
Neste artikkelLunsj i sola ved Rømmesmyra