Kom oss ivei halv tolv idag, kjørte oppi Ulvåsen. Veien og parkeringa var ikke brøyta, vel 10 cm nysnø! Fint vær, men overskya, en liten minusgrad.

Vi subbet oss bort til Markaløypa. Men den var ikke brøyta. Så det ble tungt oppover Rognlien idag. 

Hadde også for mange rare tanker i hodet dag, klarte faktisk å subbe forbi stubben min! Trengte en hvil, sulten og sliten nå etterhvert.

Så da gikk vi oppå Rømmesmyra og grov oss ei grop i snøen ved trimkassen. Ble en time her med stadig økende sol, de tunge tanker rant vekk så smått, så vi fortsatte videre.

Hurra! Endelig kom preppe-maskina! Ja nå blir det lettere ja Borga!

Veldig snedig å se skiltet, pålene er ca 2 meter. Mye snø i marka nå!

Endelig kom vi ned til Øvre Rødåsen, klokka  var blitt halv tre. vi kunne bli så lenge vi ville!

Jeg grov meg ei grop i snøen, der var bordet! Så jeg satte meg oppå bordet da, koste oss lenge og vel i variende solstråler. Nå var det blitt mye folk, de fleste travelt nedover til Kvitsteinan.

Så smått tuslet vi opp til Rømmesmyra igjen. Gikk greit det med nypreppa Markaløypa. Fikk nesten opp litt tempo. Hadde en tepause ved trimkassen igjen, kjente jeg trengte det for siste etappen, Borga var også sliten, la seg ned ei stund.

Med tempo og selskap av raske skiløpere var vi nede ved Ulvåshytta i halv sju tida. Perfekt. En lang og fin dag i marka, akkurat det vi trenger for å stå ut!

ForrigeEndelig tilbake til Oksbåsen!
Neste artikkelPåsketur til Rødåsen