Idag ville vi kose oss med sola, det var gode meldinger idag. Men det ble ikke helt slik, det forble gråvær, et par byger, men sannelig sola glimtet til på ettermiddagen!

Parkerte i krysset idag også og tuslet innover Oksbåsveien. Synes det så trivelig det, men det er my snø på veien ennå, fra krysset til Aunet opp til markaløypa.

Sånn halvveis ved Stallmyra ble det en bedre tekopp med noen skiver brunost på. Fin hvileplass dette, men det er i veikanten/grøfta, så vi må snart finne noe mer diskret inni skogen.

Etter en times rusling var vi oppe ved markaløypa, se bildet over. Fremdeles brukbart skiføre, det var gått noen på ski ganske nylig. Men de fleste går nok på fotan nå. Møtte mye folk oppi marka idag også!

Sånn i to-tida var vi oppe i Oksbåsen, alltid en glede å komme hit! Det drev å småregna litt, men oppi her var det opphold, ja sola kom fram et par minutter!

Vi satte oss på haugen ved den store selja oppom Oksbåsen og hadde en lang hvil. Spiste godt, sov en dupp.

Hadde nå trodd sola skulle komme fram enda mer, det var jo meldt på yr.no. Men nei, da vi kom ned til Stallmyra igjen var det mer sammenhengende regnyr.

Det økte på nedi krysset:

Ja, ja sånn er nå været. Men vi fikk oss en god tur idag, det var viktig. Godt å kjenne at våren er her, nå lever vi igjen!

ForrigeØvre Rødåsen endelig!
Neste artikkelVinter eller vår?