Startet litt etter 10 oppå Hulluflata. Noen og tyve grader, en ørliten bris. Det skulle bli varmt idag!

Skogsnelle har kommet godt igang nå.

Vi gikk oppå Rødåsen, hadde en tekopp der i svalende skyggen.

Så innover skogen mot Evjensslettet. For varmt å lunsje inni skogen. Oppå hogsfeltet var det sort of levelig i skyggen. Men så stilna det her også. Vi klarte å holde ut en time likevel, Borga måtte ha det for å roe seg ned med pesinga. Jeg hadde på ei svindyr teknisk løpetrøye fra Adidas, en fantastisk opplevelse! Den ble iskald og deilig våt av svette mens jeg gikk. Den tørket til knusktørr par minutter etter at jeg satte meg ned på pausene! Noe sånt var ukjent for meg!

Etterpå gikk vi nedi Årlia. Veldig varmt nedover skogen, men også her noen vasshøl så Borga fikk drikke lenge og vel.

Satte oss på benken ei stund, inni skyggen. Tok avgjørelsen, går runden via Ulvåsen. Var kanskje ikke bra, men vi ville få svalende kveldsluft fra Rognlien og ned.

Oppå Årlihøgda kvilte vi igjen i dyp skygge. En plass ved veien oppå “vannskillet” hvor snøen gikk sent, lite maur og sånt. Etter en time var Borga restituert.

Hadde vel tenkt en langpause oppå Stormyra som vanlig, men innså at det var for lite mat med. Vel hadde tatt med mer enn vanlig, men det hadde gått mer enn vanlig på sørsida.

Her ser vi nordover mot Korsfjorden:

Tuslet videre ned i Ulvåsen, sliten nå, gikk veldig tregt! Voffen var igang igjen, trakk hardt opp og ned!

Oppå Rognlien ved Rømmesmyra ble det kveldsmat, klokka nærmet seg åtte. Satt her også en time, det var ikke så langt igjen, men ville være bra uthvilt for det.

Sola duppet nå ned i grantoppene, bilde over er tatt halv 10.

Litt før ti var nede i Rødåsen igjen. Endelig fikk jeg tatt bilder av Trollhetta i kveldssol om sommeren! Veldig rørende, veldig sterkt syn!

Kom nedpå Hulluflata igjen halv elleve. En perfekt dag, litt varmt, men perfekt på alle måter!

 

ForrigeGlovarm dag i Årlia-runden!
Neste artikkelNattfiol er igang, nå blomstrer marka!