Første vinterdag og kaldt, 6 grader nedi Oksbåsen, har mista lysten på tur forlengst, men ved 12 var vi nå igang. Fast bestemt på å ta lunsjen ved stubben vår. Så tar vi det derfra.

Ble vel så inspirert av det gode og bedre liv at vi trosset alle onde tanker og gikk opp til reiret vårt oppå Evjensslettet. Vart nå sliten, men Borga så ut til å kose seg, selv om hun gikk bak.

Ble en time her, en mega kos, selv om dagens utsikt til Trollheimen ble imaginær, tette skyer over fjella. Så silhuettene, så bra!

Etterhvert kom det ei lett regnbyge, var ikke meldt noe sånt. Regntøyet var igjen i bilen, var kledt i gode vinterklær og ull. Får stå ut fuktigheta.

Etter en god halvtime var vi nedi Årlia. Selve templet vårt i marka. Satt lenge på benken og innhalerte  duften av et mye bedre liv.

Sola fristet med noen fine glimt også!

Veien heim gikk via Stigerslettet.

Oppom der hadde vi et fem-minutt på stubben vår. Sannelig, her har tyttebæra remontert! Et trivelig syn nå ved vinterens ankomst!

Så som vanlig, resten av maten i Stigerslettet, minner meg litt for mye om Torslia her, så det ble ei lang og god stund her!

Tilbake til bilen ved 6, sola drev å blunket til oss. Men da vi kom fram, var dagen slutt, sola ble skygget av gedigne grå skyer.

Fikk dagen vår vi. Aldeles passe! Nå er livet verdt å leve igjen. Små turer, store gleder. Vet resepten nå.

ForrigeHøstfarger i Årlia
Neste artikkelVinterlig i Årlia