Etter en for lang vinter, altfor kald, kom sola tilbake med plussgrader og snøen gikk bort nesten.

Startet oppi Ulvåshytta ved halv tolv, livredde for at det ville være hålkeføre. Neida, 6 pluss og myk, fin snø å gå på, nesten utrolig. Lite folk i marka idag, alle på fottur. Sterk vind så det kunne bli litt kjølig.

Vi tuslet lysløypa i retning Østhusen. Fast og deilig å gå, utom i marka var det lite snø, men vi ville ha gått igjennom til bunns!

Oppi storbakken hadde vi fått nok. Men det var for mye vind til å sitte oppå topprabben.. Så vi stakk inn granskogen, helt i le men faktisk noen solstråler! Vi var begge utgått slltne, den ørlille km vi hadde gått, hadde tatt på for mye.

Hjemturen gikk greit. Etter en time rast var vi vel greit nok uthvilt. Men dette blir et veiskille, tur eller sofa som det har vært i vinter?

Tuslet en halvtime tilbake og så utpå myrene. Snedig syn med all barmarka!

Der satt vi en time med brødskivene og en lang tekopp. Kjente greit på det at tur er livet. Men var for sliten til å ta det helt inn. Likevel, det må bli mer av denne sorten!

Tilbake til Ulvåshytta gikk det nå greit. Sola begynte å duppe nedi tretoppene og jeg fikk de fine solnedgangsbildene jeg ventet på idag.

Ved Olavsbu igjen i firetida. Samme fine været, godt og varmt. Har vel bestemt meg for at det ble 2,3 km tur/retur idag, muligens er det for mye. Det var mer enn nok!

Glede! Det er alt som trengs å si om dagens tur!

 

 

ForrigeSola er her!
Neste artikkelI livet ved Gabrielrommet