Det var 24 og en liten trekk, var bestemt på Stormyra idag, men jeg var sulten og ingeting ville, kroppen var i ulage.

Men labba ivei fra Ulvåsen i ett tia som vanlig. Mye folk, ut på tur, det var artig og det inspirerte.

Men den første sorgen var klar fra starten. En eller annen hadde slått kantene oppover. Hva slags tull er det? Så da var det ingen nattfiol å se i år heller! Sånn slått skal gjøres i slutten av august, ikke nå midt i voksesesongen!

Ble dårlig humør av det resten av dagen. Og med en sterk stevarme ble det ikke bedre.

Det er veldig vanskelig å finne noen rasteplasser før en er oppå Rømmesmyra.

Planen idag var Hovsslettet. Men med varmen, innså jeg fort at det aldri ville gå, så jeg gikk rett fram istedet. Og fikk relativt stille vær og mye mygg, store fete mygg.

Kom oppå Rognlien i 3-tida. Totalt utkjørt. Potte sur fordi jeg ikke hadde spist, burde ha satt meg ned midt på veien og spist litt!

Etter å ha gomlet første brødskiva og en kopp te. Bråstoppet dagen med et smell. Det var det som var på vei, sjekket yr om været, stort regnvær var like ved uti Heim. Og lynet laget store smeller oppi Ruten og dro seg over til Omnsfjellet!

Har aldri gått så fort tilbake til Ulvåsen og bilen. En liten time, ny rekord!

Ved et par brødskiver i bilen, fant jeg ut at tordenværet var kommet til Sognlia. Da kjørte jeg hjem. En trasig dag, men litt trim fikk jeg. Klokka var bare 4, hadde været dreid av, så hadde jeg nok tuslet en kveldstur til Østhusen.

Men man får ta det man får.

Glemte av å ta bilde av Ulvåshytta. Her er et høstbilde jeg tok i oktober 2002. Den ble bygd i 1998, i de siste årene er den blitt malt mørkbrun.