Skulle vel aldri hatt seg ut idag. Litt for sterk mageknip. Men regnet ga seg, så vi startet fra Hulluflata i halv tolv tida. Men vi så det trakk inn fra nordvest, skulle vel tenkt litt lenger på det. Og jeg gikk vinterkledt, mangla bare stilongsen, det var 10 grader, frossen, kroppen var i ulage.

Vi tuslet nå oppover forbi gården i Rødåsen, jo orkideene sto så fint i veikanten! Nattfiol!

Satte oss ned ved benken ved trimkassen i øvre Rødåsen og skulle til å pakke ut te til pausen vår. Snedig, først litt sånn små lette vanndråper, så kom hele greia og etterhvert voldsom haggelskur. Jeg fikk slengt over meg og Borga fjellduken, så vi berget sånn måtelig.

Da det slutta, ville ikke magen min ha mer tur idag, vi gikk ned til gården og satte oss der i sola med brødskivene. Den kosen varte ikke lenge, regnet kom etter oss det. Da dro vi heim.

Prøvde nå i hvertfall idag, kom meg ut, fikk smakt på et bedre liv!

ForrigeOrkide-safari i marka!
Neste artikkelVakre orkideer i marka!