Kjørte opp til Ulvåshytta idag. Grått sommervær, 14 kalde grader. Startet i halv elleve tida innover marka.

Jeg kan ikke bære sekk nå, pga operasjonen, bare en lett skulderveske. Hadde funnet fram kløven til Borga, men det er mange år siden hun har prøvd den. Vi gikk Markaløypa opp til Rognlia og satte oss der en times tid.

Det var jo en enorm befrielse da, å være ute igjen. Merket alvorlig godt at noe manglet. Turen idag satte livet mitt i nytt perspektiv. Vi må sannelig få til slike turer Borga, selv om alt ellers nå er totalt håpløst.

Vi tuslet videre et stykke ned mot Rødåsen. Snudde nede ved bekken, jeg hadde med vilje tatt med for lite mat. Kjenner vel meg såpass godt, at jeg måtte ha den begrensningen også for at turen ikke skulle bli for lang. Det skulle være bare kos idag!

På heimturen knipset vi noen fine flekkmarihand som sto i stikanten:

Tilbake til Ulvåsen i fem-tida.

Ble langt nok idag. Fant ut det jeg vet så altfor godt, en tur i marka fikser alle plager!

ForrigeÅrlia-runden i sommervarme
Neste artikkelOrkideblomstring i Ulvåsmarka!