Startet litt før elleve idag. Riktig god sommervarme, lettskyet, varmt. Var litt glad for at vi fikk skygge av skogen oppover. Denne egentlig lille turen har de fleste gangene vært en blandet opplevelse, det har alltid skjedd noe.

Mye folk i marka, så vi ble aldri alene. Veldig fin sommer i Espa nå.

Tung tur på en måte, men ikke så langt da. Opp bakkan gikk vi for det meste i skyggen, og det er en bekk like ved som Borga var uti endel.

Opp kneika var jeg spent, sliter med denne, ville jeg greie det med mine dårlige ben? Jauda gikk da greitt nok, helt i sneglefart da så.

Det står noen edelgran oppi her, har enno ikke somlet meg til å finne ut hvilken en det er:

Ja, så var vi endelig oppi Rasmusrommet igjen da Borga, første gang iår. En familie var samlet rundt grua så vi satte oss oppi gapahuken. Hvilte lenge og vel, Borga sov lenge og vel.

Etterhvert tusla vi videre, over myrene og bortil utsikten over Klevan.

Utover Orkel og Fannremsmoen:

Utover mot vest og Ruten, ennå med noen snøflekker:

Fannrem,  den illrøde extra butikken, mølla bak og Felleskjøpet ut til høyre.

Store åkre i Fannremsmoen:

Utsikten er tilordnet ganske nylig, med benk, bord og trimkasse. Veldig populært, mange som var innom idag.

Vi tuslet etterhvert tilbake og satte oss utpå en rabbe ved ei furu. Hadde god tid, så vi ble her lenge og vel. Fikk kvilt godt etter varmen utpå utsikten.

Så smått ruslet vi tilbake til Espa. Godt og behagelig varmt i le og skygge av trærne. Syntes vi hadde god tid, så vi gikk opp igjen, nesten til Aunet, hadde kveldsmaten vår der mens sola seg nedover tretoppene.

Ble en veldig flott tur idag, alt stemte og vi hadde ingen uhell. Har nok blitt bedre form, selv om går ubegripelig tregt, så er dette livet!

……………

Etterord;

det som skjedde på dagens tur til Rasmusrommet, var flått. På hjemtur ble jeg vel uforsiktig og rastet i hogstfeltet under Aunet. Morgenen etter, joda, det satt en skogbjønn/ flått oppi skrittet mitt. Jo, jeg går alltid med langbukse på tur, men likevel fikk jeg en.

ForrigeTropevarme og rundtur om Stormyra
Neste artikkelVarm rundtur om Stormyra